JSN Teki - шаблон joomla Оригами

Shoqata edukativo fetare Al Nour Drita nga Malmö Suedi daton prej fillimit të viteve të 90-ta.

Prej fillimit e deri më sot Al Nour Drita meret me organizimin e jetës edukativo fetare të mërgimtarëve shqiptarë dhe etnive të tjera.

Në lokalet e shoqatës falen pesë kohët e namazeve, hutbeja e xhumasë, mësim leximi i Kuranit dhe shumë aktivitete të tjera edukative dhe argëtuese si për fëmijë ashtu edhe për të ritur.

Aktivitetet zhvillohen në gjuhën shqipe dhe suedeze si për meshkujt ashtu edhe për femrat.

Shoqata është e hapur për të gjithë pa dallim moshe, gjinie dhe etnikumi.

Qëllimi kryesor i Al Nour Dritës është edukimi i rinisë, vetdijësimi dhe integrimi në jetën shoqërore në Suedi për të gjithë bashkëkombasit tonë.

Al Nour Drita
2016.03.01

Shko lart