JSN Teki - шаблон joomla Оригами

Shoqata Al Nour Drita organizon Mësim besim për fëmijë nga mosha 6-7 vjeçare në gjuhën shqipe. Mësimi do të zhvillohet ne lokalet e shoqatës nga ora 10:30 - 11:00 çdo të diele. Mësues do të jetë vëllau Ramadan Haliti. Për çdo kontakt dhe lajmërim të fëmijve kontaktoni përgjegjsin vella Ramadanin në nr tel. 076-029 80 29
Bazë e mësimit do të jetë libri
'Mësimi i Fesë Islame për Fëmijë'

Shko lart