JSN Teki - шаблон joomla Оригами

Den första (från England): ”Jag har skrivit ner min önskning för 100 år sedan!” En känd författarinna Ati Ruwd skrev i en artikel 1901; Våra kvinnor ska jobba hemma. Att tjäna i hemmet är bättre för henne än att hon jobbar på andra platser, där hon omvandlas till något oanständigt och lössläppt. Hon förlorar livets ljusstyrka för alltid.

Ah, om vårt land ändå vore som de islamiska länderna, där kvinnan får hjälp och stöd! Ja, detta är skammen i England, där kvinnan har blivit ett exempel på något lössläpp och en förstörd moral då hon ständigt beblandas med främmande människor. Varför kan hon inte bara göra det som ligger i hennes natur, att hon stannar hemma och lämnar männens jobb åt männen, och att hon lever med respekt och ett gott anseende?!

Den andra (från Tyskland): Jag önskar att få stanna hemma, men ekonomin och den tyska strukturen omfattar inte hjälp och medel för invånarnas utgifter i samhället. Därför krävs ett arbete och frågan att stanna hemma förblir- helt omöjlig, olyckligtvis!

Den tredje (från Italien): När hon talar med Dr. Mustafa Sabaij, säger hon: Sannerligen vill jag vara som den muslimska kvinnan och jag önskar att jag vore född i ett muslimskt land, men tyvärr!

Den fjärde (från Frankrike): En muslimsk läkare som bor i Frankrike berättade om en önskan från en fransk kristen kvinnlig läkare, som frågade honom: Hur lever din muslimska fru täckt (i slöja)? Vad sysselsätter hon sig med under dagen? Den muslimska läkaren svarade: Hon börjar sin dag med att göra iordning barnen till skolan, sedan fortsätter hon att sova en stund till, till klockan nio eller tio, sedan vaknar hon, städar och ställer iordning där hemma, lagar mat etc.

Hon frågade: Vem försörjer och spenderar på henne, då hon inte jobbar?

Läkaren svarade: Jag gör.

Hon frågade återigen: Och vem köper hennes personliga saker?

Läkaren svarade: Jag köper allt hon önskar sig.

Hon frågade: Köper du allt till din fru?

Läkaren svarade: Ja.

Hon frågade: Köper du guld och andra dyra saker?

Läkaren svarade: Ja.

Då sa hon: Sannerligen är din fru en drottning.

Sedan svär läkaren och berättar att hon efter detta ville skilja sig från hennes man, med krav att få gifta om sig med en muslim, lämna jobbet och stanna hemma så som den muslimska kvinnan gör. Och inte nog med detta, hon accepterade även att bli en andra fru till en muslimsk man, bara för att få stanna hemma och leva som en muslimsk kvinna.

Källa: Sheikh Omer Bajrami
Tagen från:www.emanway.com

Lägg till kommentar


Säkerhetskod
Uppdatera

Go to top